Wie zijn we  

Wie zijn we? Fotografen Roel Dijkstra, Fred Libochant, Joep van der Pal en Dennis Wisse. Veronika Muijs en Sia du Buf zijn verantwoordelijk voor de telefoon en de administratie. Wij zijn gespecialiseerd in fotografie voor kranten, (vak) tijdschriften en bedrijfsreportages en hebben een on-line archief met meer dan 600.000 foto’s van nationale en internationale gebeurtenissen. Ook hebben wij een omvangrijke hoeveelheid foto’s van leden van het Koninklijk Huis. De hoofdmoot van ons dagelijks werk is voor de Telegraaf, Rotterdams Dagblad, en een uiteenlopende reeks bedrijfsbladen, publiekstijdschriften en vaktijdschriften variërend van 'de Snackkoerier tot 'Tijdschrift voor de Politie', van 'Cobouw' tot 'de Boerderij' en van 'de Slagerswereld' tot 'Assurantiemagazine'.

 
 
 
We hebben een enorme collectie foto’s van over de hele wereld. Een overzicht van de verschillende landen vindt u onder de pagina archief. Als gast kunt U door al deze foto’s bladeren door te klikken op de pagina 'zoeken'. Actueel nieuws wordt door ons geleverd aan vele kranten, tijdschriften en websites door heel Nederland en daarbuiten. Ook deze foto's kunnen worden gevonden op de site. Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen via E-Mail of telefoon.
 
 
 
We fotograferen sinds 1999 digitaal, momenteel met digitale Canon camera's. Uit de periode tot 1999 hebben we één miljoen beelden op kleinbeeld, 6x6 en panorama 6x17 negatief en dia waarvan er de afgelopen jaren vele duizenden zijn ingescanned en beschikbaar zijn in ons archief. Wij hebben het archief van Peter Molkenboer geerfd en heel onlangs het archief van Bart Hofmeester aangekocht. Bijna 30 kubieke meter negatieven, glasnegatieven, dia's en prints. Daaruit gaan de komende tijd vele tienduizenden negatieven gedigitaliseerd worden die gelijk daarna op onze site zullen verschijnen.
 
 
 
Ons kantoor annex studio ligt 15 minuten verwijderd van Europa's grootste haven: Rotterdam.
 
 
 
Onze foto's kunnen per E-mail, we-transfer of FTP worden geleverd maar u kunt natuurlijk ook nog een oude vertrouwde afdruk krijgen, op formaten variërend van A4 tot vele vierkante meters. Vraag ons om een op maat gesneden offerte.
 
 
 
(C)Roel Dijkstra Fotografie, Gansfoortstraat 2, 3132 EM Vlaardingen
Tel: +31 (0)10 460 08 08, Fax: +31 (0)10 434 00 94, GSM: +31 (0)6 55 72 77 77
KvK: 50373048 | BTW-nr: NL001336641B50
http://www.roeldijkstra.nl , E-Mail: info@roeldijkstra.nl